ALLE MEGLERKONTOR I OSLO FÅR FØRSTE OPPDRAG GRATIS UT JULI

finniGUIDE er nå også integrert på Finn Eiendom!

Gratis? For godt for å være sant?

Vår fotograf er den første i Europa som tar denne teknologien i bruk. Vi vet at den enkleste måten å demonstrere verdien av tjenesten vi leverer er å gi en ekte demo. Derfor gir vi første stikk gratis, så lenge det er en bolig under 100 kvadratmeter i Oslo kommune.

Det eneste vi ber om i retur er at du skriver inn eposten din i feltet nedenfor og melder deg på vårt nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg ut igjen.

Tilbudet gjelder ut juli:

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Det sies at et bilde er verdt mer enn tusen ord.
Hva er da en iGUIDE verdt?

0%

Boliger med iGUIDE selges 39% raskere enn boliger uten 3D-visning.

0%

Boliger med iGUIDE selges 14% raskere enn boliger med andre typer 3D-visninger.

0%

Salgsprisen til boliger med iGUIDE er 1.3% høyere enn boliger uten 3D-visning.

0%

Salgsprisen til boliger med iGUIDE er 0.6% høyere enn boliger med andre typer 3D-visninger.

* Basert på en Planitar studie i et marked på over 500K innbyggere fra 1. sept 2017 til 31. aug 2018. 9079 boliger ble solgt, hvorav nesten 15% hadde en iGUIDE. Studien målte 2 uliker KPIer – antall dager på markedet og salgssum.

PANOGRAM tilbyr en helt unik virtuell tour opplevelse. Ikke bare får du en 3D-visning/360-visning fotografert med speilreflekskamera, men du får levert plantegninger integrert i en og samme løsning. Det stopper ikke der. Vårt iGUIDE kamerasystemet skanner alle veggene i rommet og produserer nøyaktige plantegninger som i tillegg lar deg måle avstanden mellom to punkter hvor som helst i plantegningen. Laserskanneren har en presisjon på over 99,5%.

iGUIDE kan brukes til alle typer bygg. Systemet er spesielt utviklet for eiendomsbransjen (privat og næring), men egner seg også utmerket til hoteller, restauranter, byggebransjen, butikker, museer, utleielokaler, offentlige bygg og alle andre som har et areal som de vil vise frem eller legge ut på Google Street View!

Klikk på 360-visningen nedenfor for å teste det selv:

Teknologien vår

Vårt kamerasystem kombinerer 360-graders fotografi med laserteknologi til oppmåling. Dette gir deg en sømløs virtuell opplevelse hvor du kan se presise plantegninger sammen med realistiske bilder. Vårt avanserte software gjør det mulig å garantere leveranse av virtuell tour til de fleste eiendommer innen én virkedag. Selve fotograferingen går også fort. En typisk leilighet i Oslo på 60-70 kvm tar 30-45 minutter. Ingen andre kamerasystemer kan matche oss på kombinasjonen av kvalitet, pris og hurtighet.

Ytelse

  • Maksimal avstand – laserskanner: Inntil 10m
  • Avvik på oppmåling: +/- 10mm inntil maks avstand (10m) – basert på 60cm bredde på vegg.
  • Laser synsvinkel: 270 grader
  • Linse: 5.6mm, F/5.6, 185 grader synsvinkel, full sirkel fisheye
  • Bilder per panorama: 3
  • DSLR kamerasensor: 18 megapiksler
  • HDR prosessering: Automatisk i kamerasystemet
  • Panorama stitching: automatisk offline

Liker du det du ser? Bestill 3D-visning i dag!